Sdílení obrazovky třetí osobou na Macu


Na snímcích obrazovky níže, je zobrazená možnost sdílení obrazovky na Macu s jiným PC. Pokud si kterýkoliv komisař / administrátor všimne, že by se u účastníka objevila v horní liště ikonka sdílení,

je potřeba tohoto účastníka vyzvat, aby toto sdílení neprodleně vypnul. Jelikož může mít jiná osoba vzdálený přístup k jejich počítači.

Zobrazení v češtině.

Zobrazení v angličtině.

Sdílení nelze odhalit přes správce úloh, nezobrazuje se ve spuštěných aplikacích. Proto je zde další možnost jak lze zkontrolovat (Obrázky jsou zobrazeny v češtině i angličtině).

Účastník na vyzvání komisaře / administrátora přejde do nastavení.

  1. Nová verze operačního systému

2. Starší verze operačního systému se může zobrazovat viz níže

Napsat komentář 2

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Eva

Eva

Ahoj, dík za upozornění. Vzhledem k tomu, že jsem jen uživatel – znamená to, že by hlášení probliklo na obrazovce během práce? Pokud to není k nalezení ve správci úloh, jak bychom to poznali? Děkuji za odpověď. Eva

Michaela Špačková

Michaela Špačková

Ahoj Evko,
upravila jsem ještě návod , v horní liště se zobrazí ikona sdílení. Pokud tedy mají komisaři pochybnosti, tak to lze zjistit přes postup uvedený v textu – nastavení -> sdílení